6. Budapesti Zsidó és Izraeli Filmfesztivál

Budapest

2017 / 11 / 29 - 12 / 03

Facebook logo_1600-1600.png

Minden eddiginél több programmal érkezik a 6. Budapesti Zsidó és Izraeli Filmfesztivál

Minden eddiginél több programmal érkezik a 6. Budapesti Zsidó és Izraeli Filmfesztivál

Az elmúlt években egyre több érdeklődőt vonzó, "Minősített Európai Fesztivál" címet is kapott Budapesti Zsidó Filmfesztivál és a szintén népszerű Izraeli Filmhét az idei évtől együtt folytatja: a zsidó kultúrát bemutató nemzetközi és izraeli filmtermés legjobbjait évről évre felvonultató fesztiválok 2017-től közösen, Budapesti Zsidó és Izraeli Filmfesztivál néven várják az érdeklődőket.


November 29. és december 3. között a Művész és a Puskin mozikban közel 20 filmre és számos kísérőprogramra, beszélgetésre ülhetnek be az érdeklődők. Izgalmas programnak ígérkeznek a belváros zsidó örökségét felfedező városi séták, emellett a szervezők erős gasztróprogrammal készülnek, így például szakértők segítségével keresik Budapest legjobb humuszát.
A fesztivál részletes programja a www.zsifi.org címen érhető el. 
6. Budapesti Zsidó és Izraeli Filmfesztivál
Időpont: 2017. november 29. - december 3.
Helyszín: Puskin mozi, Művész mozi
Web: www.zsifi.org 
Jegyvásárlás 2017. november 16-tól.


***

A 6. Budapesti Zsidó és Izraeli Filmfesztivál főszervezője a Magyarországi Zsidó Szociális Segély Alapítvány (JDC-MAZS) és a Bálint Ház, kiemelt partnere Izrael Állam Nagykövetsége és az Izraeli Kulturális Intézet / The Jewish Agency for Israel. A filmfesztivál része a Judafest - a zsidó kultúra ünnepe rendezvénysorozatnak.

To play, press and hold the enter key. To stop, release the enter key.